massatge infantil

El niño dentro del útero oye el tambor de su madre,

manteniendo un latido constante.

La costumbre antigua era llevar un tambor al lugar del parto.

El tambor sonaba constantemente,

igual que el latido del corazón de la madre,

diciéndole al bebé que fuera del útero

todo era tan seguro…

…como dentro de él.

Actualment, les activitats que ofereixo relacionades amb el Massatge Infantil son les següents:

Cursos de Massatge Infantil per a grups, Cursos de Massatge Infantil particulars a domicili  i Tallers de grup o particulars Massatges, Carícies i Petites Delícies

 ♥

¿On? ¿Donde?

https://ninablau.wordpress.com/agenda/

Actualmente, las actividades que ofrezco relacionadas con el Masaje Infantil son las siguientes:

Cursos de Masaje Infantil para grupos, Cursos de Masaje Infantil particulares a domicilio  y Talleres en grupo o particulares Masajes, Caricias y Pequeñas Delicias

Sobre el massatge infantil de viva veu…

http://art.upc.es/base.asp?go=carta&sec=entrevistes&prk=188

ma i maneta 

 Massatges, Carícies i Petites Delícies

Per a pares i/o mares amb els seus nadons

i per a dones/parelles embarassades

Amb tendres massatges i dolços banys de música crearem espais de intimitat en els que oblidarem durant una estona les presses i les obligacions, i ens dedicarem a relaxar-nos i a gaudir del nostre nadó, nascut o per néixer, des de la comprensió, el respecte, la gratitud i l’alegria.

Gaudirem de tots els beneficis físics i psico-emocionals que ofereixen el massatge infantil i la música als més petits, i que creen o reforcen el vincle amb ells, i la nostra confiança com a mares/pares, tot integrant noves eines per al seu benestar i per a afavorir la qualitat dels fonaments en la relació amb ells.

Amanirem aquestes estones i les enriquirem, tenint en compte també el món de les olors i dels olis, utilitzant per a la pell dels nostres nadons, o de la nostra panxeta en el cas de les embarassades,  els olis més beneficiosos i per a l’ambient les olors més apropiades, aconseguint d’aquesta manera uns beneficis clars i holístics.

Impartits per:

Mercè Cazes – Educadora de Massatge Infantil

 

Cal portar roba còmode, una tovallola i un canviador o salva-pipís.

Like This!

Masajes, Caricias y Pequeñas Delicias

Para padres y/o madres con sus bebés

y para mujeres/parejas embarazadas

Con tiernos masajes y dulces baños de música crearemos espacios de intimidad en los que olvidaremos durante un rato las prisas y las obligaciones, y nos dedicaremos a relajarnos y a disfrutar de nuestro bebé, nacido o por nacer, desde la comprensión, el respeto, la gratitud y la alegria.

Disfrutaremos de todos los beneficios físicos y psico-emocionales que ofrecen el masaje infantil y la música a los más pequeños, y que crean o refuerzan el vínculo con ellos, así como nuestra confianza como padres/madres, integrando nuevas herramientas para su bienestar y para favorecer la calidad de los fundamentos en la relación con ellos.

Enriqueceremos estos ratos, teniendo también en cuenta el mundo de los olores y de los aceites, utilizando para la piel de nuestros bebés, o de nuestra barriguita en el caso de las embarazadas,  los aceites más beneficiosos y para el ambiente los olores más apropiados, consiguiendo de esta forma unos beneficios claros y holísticos.

Impartidos por:

Mercè Cazes – Educadora de Masaje Infantil

 Traer ropa cómoda, una toalla y un cambiador o salva-pipís. 

Like This!

Anuncis

8 thoughts on “massatge infantil

 1. Hola! Mercè?
  Sóc professora d’un cicle formatiu d’Educació Infantil i estic buscant formadors de tallers adreçats al món infantil en diferents temàtiques. Una de les que m’interessa és el massatge infantil. Buscant buscant he trobat el teu blog i m’ha agradat molt perquè està impregnat d’un algo especial.
  No sé on esteu ni a on feu els tallers, però el que busco en concret és un o una especialista en massatge infantil que pogués venir al nostre institut per tal d’explicar la importància del massatge infantil així com fer pràctica sobre el tema a les meves alumnes que seran futures educadores de nens de 0 a 6 anys.
  Tu ho fas això?
  Felicitats pel teu blog, es bonic i especial.

  Gràcies.

  1. Moltes gràcies Júlia pel teu interès i per les teves paraules!!! Sobre el que em preguntes, et puc dir que si que faig xerrades informatives. Si un cop informades, les educadores volen fer la formació, llavors ja les adreçaria als cursos que es fan per a professionals. Que passis un dia preciós!

 2. Mercè, què bonic aquest blog! Igual que L´Ombeligo, es nota que està fet amb molta il.lusió i cuidant cada detall.
  Segur que tindràs molts cursos!
  Petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s