Benvinguts a ninablau

En aquest blog hi trobareu, basicament, les activitats que ofereixo als nens i nenes:

per als que encara són dintre la panxeta de la seva mare i pels que ja han nascut i tenen fins a 3 anys, i també per als seus pares, trobareu les activitats relacionades amb el Massatge Infantil.

Per als nens i nenes que teniu de 0 anys fins a 150 anys i per als vostres animals estimats, ofereixo la TASI, Teràpia Avançada de Salut Integral, que us ajudarà a guarir tot allò que fa mal al cos, al cor, a la ment o a l’ànima.

I pels nens i nenes de 18 a 150 anys, tenim també les Sessions de Benestar, que combinen la TASI, que treballa a nivell energètic, amb la comprensió intelectual sobre la manera en que gestionem les relacions, les emocions… la vida i sobre que podem fer per sentir-nos millor.

Nens i nenes del món, sou molt benvinguts a ninablau… 

Mercè Cazes

Ah! No marxis sense el teu somriure…

https://ninablau.wordpress.com/tallers-dalegria/somriures/

 En este blog encontrareis, básicamente, las actividades que ofrecemos a niños y niñas: para los que todavía estan en la barriga de su mamá y para los que ya han nacido y tienen hasta 3 años, y también para sus padres, encontraréis las actividades relacionadas con el Masaje Infantil. 

Para los niños y niñas que tenéis entre 0 y 150 años y para vuestros animales queridos, ofrezcemos la TASI, Terapia Avanzada de Salud Integral, que os ayudará a sanar todo aquello que duele a vuestro cuerpo, corazón, mente o alma.

Y para los que tengáis entre 18 y 150 años, tenemos también las Sesiones de Bienestar, que combinan la TASI, que trabaja a nivel energético, con la comprensión intelectual sobre la manera en que gestionamos las relaciones, emociones… la vida y sobre que podemos hacer para sentirnos mejor.

Niños y niñas del mundo, sois muy bienvenidos a ninablau

Mercè Cazes

Ah! No te vayas sin tu sonrisa…

https://ninablau.wordpress.com/tallers-dalegria/somriures/

 

 

Anuncis